Comfident Heerenveen

Wij gaan verhuizen!

Met ingang van 1 februari 2018 gaan we samenwerken met Dental Clinics Joure. Onze nieuwe contactgegevens zijn dan als volgt:

Dental Clinics Joure, Edisonweg 3, 8501 XG Joure
0513 – 411 711, joure@dentalclinics.nl

Gemaakte afspraken gaan gewoon door, vanaf 1 februari 2018 op ons nieuwe adres.
Meer informatie over Dental Clinics Joure vindt u hier.

Complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin

Welkom bij Comfident Heerenveen. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan Jan Mankeslaan 37 waar u complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Tegen prijzen die conform zijn aan de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid.

Preventieve, reguliere en esthetische mondzorg

Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen en gebitsproblemen. Of het nu om een periodieke controle gaat, een brug of kroon, preventie van tandvleesproblemen, protheses of het bleken van uw tanden; we helpen u professioneel en snel. Bij acute problemen nog dezelfde dag.

Persoonlijke aandacht

Wat ons betreft vormen persoonlijke aandacht en heldere communicatie de basis van elke behandeling. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken en te houden. Omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding. Wilt u een keer langskomen, bel of mail ons even, dan maken we meteen een afspraak. We hopen u snel te zien.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval kunt u direct naar onze praktijk komen. Indien wij gesloten zijn, dan kunt u contact opnemen met de nooddienst: 0900 – 4112 008. Deze dienst is alleen bedoelt voor dringende spoedgevallen zoals nabloedingen en ongevallen.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel behandeld worden of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

Tijdig afzeggen afspraak

Bij afzeggen binnen 24 van tevoren of niet nakomen van de afspraak zijn we helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet. Wij moeten dit helaas doen, omdat de voor uw bezoek ingeplande tijd van de tandarts of mondhygiëniste, assistente en sterilisatieassistente hierdoor onbenut blijft. Het niet kunnen benutten van deze behandeltijd kost ons geld omdat er een team van mensen voor u klaar stond. Als u tijdig had afgemeld, hadden wij deze tijd kunnen reserveren voor de behandeling van een andere patiënt.